iSalg | Oversigt | Sikkerhed | Antivirus | AVG Antivirus

AVG Antivirus

AVG Antivirus

English Dansk

Beskyt computeren

AVG Antivirus er et af de mest populære antivirusprogrammer.

AVG Antivirus er meget populær hos private, ikke mindst fordi programmet findes i en gratis version, der følger med på mange computerblades program-cd'er. Den gratis version har dog nogle begrænsninger, som du kan læse mere om på siden Teknisk info.

Nemt at bruge

Det er meget nemt at bruge AVG Antivirus. I langt de fleste tilfælde kan du klare dig med programmets standardindstillinger, så du kan bruge programmet direkte uden at skulle ændre noget. Har du behov for tilpasninger, kan du nemt ændre i indstillingerne, der er inddelt i forskellige overskuelige kategorier. Og så er programmet oversat til dansk og en lang række andre sprog, så du kan vælge lige netop det sprog, som du er mest fortrolig med.

Virus, spyware, rootkits...

AVG Antivirus beskytter dig selvfølgelig mod virus, men i dag findes der mange andre farer på internettet. Du beskyttes således også mod spywareprogrammer, der forsøger at følge din færd på internettet. Du beskyttes mod rootkits, der forsøger at gemme sig dybt i Windows, hvorfra de kan udspionere dig og aflæse dine log in-koder til netbanken eller fjernstyre din computer. Og AVG Antivirus advarer dig mod såvel falske som farlige hjemmesider, endda før du kommer ind på siderne.

Game mode

Hvis du spiller computerspil i fuld skærm, kan du glæde dig over AVG Antivirus' game mode, der slår diverse advarsler fra, så du ikke bliver afbrudt midt i spillet. AVG Antivirus ligger selvfølgelig stadig i baggrunden og beskytter dig, det er kun advarslerne, der slås fra.

AVG Antivirus

Pris: 225 kr.

Om prisen ...

Skærmbillede af AVG Antivirus' programvindue
Denne side er lavet af iSalg.dk, en uafhængig partner til producenten af AVG Antivirus.