Forside

IDrive Online Backup

IDrive Online Backup

Beskyt dine minder

Beskyt dine billeder, din musik og film og dine vigtige dokumenter med IDrive Online Backup.

Computeren lever ikke for evigt

Alt for mange glemmer at lave backup af deres billeder, musik, videoklip, vigtige dokumenter og andre data på computeren. Dør harddisken eller bliver computeren stjålet, er alt tabt.

Der er ingen grund til at løbe den risiko, for det er både billigt og nemt at have en sikker online backup på internettet med IDrive Online Backup. Du kan endda bruge den samme konto til at lave backup af flere enheder, så du kan lave backup af alle dine og resten af husstandens enheder. IDrive Online Backup understøtter Windows, Mac, iPad, iPhone og Android, og der er delvis understøttelse af Linux/Unix.

IDrive Online Backup håndterer backuppen helt automatisk, så der gemmes en kopi, hver gang du ændrer i en fil. Opdaterer du således et regneark med dit budget med en ny udgift, vil filen straks blive overført til backuppen på nettet.

En online backup kan ikke kun bruges, hvis det værste skulle ske, du kan også gendanne dokumenter, du ved en fejl er kommet til at slette. Og med IDrive Online Backup kan du endda vælge mellem forskellige versioner af et dokument, hvis du har foretaget flere ændringer i det. Du kan også bruge IDrive Online Backup til at dele filer med andre, ligesom du fx kan få adgang til dine PC-filer fra din smartphone.

Med funktionen Snapshots kan du desuden nemt gendanne dokumenter og andre filer, der er blevet krypteret af ransomware.

Synkronisering

Ud over backup så tilbyder IDrive også synkronisering af filer, så du altid kan have de samme filer på flere forskellige computere eller enheder. Du får endda synkro­nise­rings­pladsen helt gratis! Køber du et abonnement med 1.000 GB plads til backup, får du yderligere 1.000 GB plads til synkroniserede filer.

Du kan læse mere om funktionerne i IDrive Online Backup på siden Teknisk info.

IDrive Online Backup er en af de bedste online backuptjenester. Det var således IDrive Online Backup, der vandt, da Kon­kur­rence- og For­bru­ger­sty­rel­sen i 2010 gennemførte en meget grundig test af 25 forskellige danske og 5 udenlandske backuptjenester. Testen så på bru­ger­ven­lig­hed, sik­ker­hed, funk­tio­ner og pris, og IDrive Online Backup var den eneste tjeneste, der opnåede topkarakteren på 5 stjerner.

Priser:

IDrive benytter to sæt priser for henholdsvis private og virksomheder. Virksomheder kan oprette underkonti til medarbejderne, og der er understøttelse for serverstyresystemer, som fx Windows 2012 Server.

OBS! Særtilbud! I øjeblikket kan du få 75 procent rabat for det første år på abonnementet med 1.000 GB plads. I stedet for 476 kroner skal du blot betale 119 kroner. Brug dette link for at opnå den store rabat: Spar 75 procent.

OBS! I øjeblikket tilbyder IDrive Online Backup 25 % rabat på de nedennævnte priser for det første år. Hvis du kan nøjes med abonenmentet med 1.000 GB plads (det kan de fleste), så brug i stedet linket ovenfor, da du så sparer en hel del mere.

Private:

PladsPris om året
5 GBGratis
1.000 GB476
10.000 GB3.472

Virksomheder:

PladsPris om året
250 GB692
500 GB1.387
1.250 GB3.472
2.500 GB5.557
5.000 GB10.421
12.500 GB20.846

Pris:

Et abonnement koster 476 kr. om året for 1.000 GB (1 TB) plads. Du kan få op til 10.000 GB plads. Lige nu: op til 75% rabat det første år, se længere nede på siden.

Om priserne ...

Skærmbillede af IDrive Online Backups programvindue
Denne side er lavet af iSalg.dk, en uafhængig partner til Idrive Online Backup.