iSalg.dk, forside

Gratis abonnement i 1 måned

Aviser, magasiner og ugeblade

Prøv et gratis abonnement i 1 måned på aviser, magasiner og ugeblade.

Du kan prøve aviser helt gratis, ligesom du kan prøve abonnementstjenester på online udgaver af de mest populære magasiner og ugeblade fra Danmarks 3 store bladhuse: Bonniers, Aller og Egmont.

Bladhusene tilbyder abonnementer på magasiner og blade på samme måde som Spotify og Netflix tilbyder musik, TV-serier og film: Du betaler en fast månedlig pris, og så kan du læse alle de magasiner og blade, du orker.

Du binder dig ikke til langvarige abonnementer. Hvis du ikke ønsker at fortsætte abonnementet efter den gratis prøveperiode, har det ikke kostet dig noget. Nogle abonnementer udløber automatisk, mens andre skal opsiges, læs nærmere under de enkelte tilbud. Hvis du vil læse mere om tilbudene og se en liste over alle magasiner og blade, som du får adgang til, så klik på Læs mere.

Du kan selvfølgelig prøve alle tilbudene, hvis du har et stort læsebehov. De enkelte tilbud gælder dog kun, hvis du ikke har abonneret på dem inden for de seneste 6 måneder.

Kristeligt Dagblad

 

Du får Kristeligt Dagblad leveret med posten 6 dage om ugen i 4 uger. Samtidig får du adgang til e-avisen, der er en digital udgave af den trykte avis, og du får adgang til alle artikler, der er arkiveret på hjemmesiden. Abonnementet stopper automatisk efter prøveperioden.

Når du klikker for at få de 4 gratis uger, kommer du frem til en test om livets store spørgsmål. Du får det gratis abonnement efter testen.

Prøv gratis i 4 uger

Læs mere

Mofibo

 

Er du mere til bøger end magasiner og blade, er Mofibo den rette løsning for dig. Du kan prøve Mofibo gratis i 14 dage, hvor du får fuld adgang til over 20.000 e-bøger og over 10.000 lydbøger. Abonnementet fortsætter automatisk efter prøveperioden, medmindre du opsiger det inden prøveperiodens udløb. Opsigelsen er øjeblikkelig, der er ingen opsigelsesfrist. Bemærk, at i prøveperioden lukkes der straks for adgang ved opsigelse, så lad være med at opsige før sidste dag.

Prøv gratis i 14 dage

Læs mere