iSalg.dk, forside

Tilbud avis­abonnement

Avis på tilbud

Lær avisen at kende med et tilbud på et prøveabonnement.

Avis på tryk

Du kan finde gratis nyheder på internettet, men det er oftest overfladiske nyheder, der serveres uden den grundighed og dybdeborende journalistik, du finder i traditionelle avisartikler. Hertil kommer, at skærmlæsning ikke altid indbyder til samme grad af fordybende læsning som gammeldags papir.

Med et avisabonnement får du det bedste fra to verdener. Du får adgang til de lynhurtige nyheder på internettet, så du får et hurtigt overblik over, hvad der sker i verden. Og du får en avis på tryk, hvor der ofres mere tid på artiklerne, og hvor der fokuseres mere på perspektiv og sammenhænge, og hvad der ligger bag nyhederne.

Du får desuden adgang til en elektronisk udgave af den trykte avis, hvis du foretrækker at læse den på din computer, din smartphone eller en tavlecomputer, mens du er på farten. Og du får hos de fleste avishuse adgang til arkivet med gamle artikler.

Billigere end i løssalg

Avisdreng

Når du abonnerer på en avis, får du den billigere, end hvis du køber den i kiosken. Og det endda selvom du får den leveret i postkassen. Hertil kommer, at aviserne ofte opererer med velkomsttilbud, hvor du i en periode kan få leveret avisen til en stærkt nedsat pris, så du kan afprøve den til en billig penge.

Avisen leveres til dig på din adresse, enten af et avisbud eller af posten, alt efter avis og din bopæl. De fleste avishuse tilbyder dig desuden levering forskellige steder, så du fx kan få avisen leveret på bopælen på hverdage og i sommerhuset i weekenden, eller når du er på ferie.

Læs mere om de forskellige avisers tilbud og om deres redaktionelle linje og fokus på undersiderne.

Meget mere læsestof på nettet

Magasiner og ugeblade

Det er ikke kun aviser, som tilbyder læsestof både på tryk og på nettet. Ugeblade og magasiner findes også i digitale udgaver, og de findes endda som abonnement på samme måde, som du kender fra musik og levende billeder i form af tjenester som fx Spotify og Netflix. Læs alt, hvad du orker, for en fast - lav - pris om måneden. Du kan endda typisk prøve tjenesterne gratis i 1 måned.

Danmarks tre største forlag for ugeblade og magasiner står bag hver sin tjeneste:

Bonniers magasiner kan findes i tjenesten Wype med magasiner som fx Illustreret Videnskab, Komputer for alle, Bo Bedre, iForm og Digital Foto.

Allers ugeblade og magasiner kan læses i tjenesten Pling, hvor du bl.a. finder Femina, Se og Hør, Alt om Haven, Ude og Hjemme og Billed-Bladet.

Egmonts magasiner og ugeblade findes i tjenesten Flipp, her finder du bl.a. Hjemmet, Anders And & Co., Euroman, Vi med Hund, Hendes Verden og Alt for damerne.

Er du mere til bøger end til magasiner og ugeblade, så tag et kig på Mofibo, der tilbyder over 20.000 e-bøger og over 10.000 lydbøger fra store forlag som fx Gyldendal og Lindhardt og Ringhof.

Læs mere på undersiderne.