iSalg.dk, forside

Kristeligt Dagblad, helt gratis

Kristeligt Dagblad

Prøv Kristeligt Dagblad i 4 uger - helt gratis!

 

Test dig selv og få 4 ugers abonnement helt gratis.

Det får du ...

Du får Kristeligt Dagblad leveret med posten hver fredag og lørdag i 4 uger. Samtidig får du adgang til e-avisen hele ugen, og du får adgang til alle artikler på avisens hjemmeside, herunder også arkivet med ældre artikler. E-avisen er den digitale udgave af den trykte avis. Du kan læse artikler og e-avis i en browser, og du kan hente apps til læsning på iPhone/iPad og til Android-enheder.

Klikker du på annoncen til højre eller knappen nederst på siden, får du mulighed for at teste din holdning til nogle af livets store spørgsmål og samtidig få indblik i, hvad andre har svaret. Efterfølgende tilbydes du 4 ugers gratis abonnement.

Tilbuddet gælder ikke husstande, der har abonnemeret på Kristeligt Dagblad de seneste 12 måneder, eller som tidligere har fået et 4 uger gratis abonnement.

Abonnementet ophører automatisk ved udløb af de 4 ugers prøvetid. Vil du fortsat abonnere på avisen, skal du selv tegne et nyt abonnement.

Om Kristeligt Dagblad

Kristeligt Dagblad så dagens lys i 1896, efter at indremissionske kredse i Vestjylland følte sig misforstået i københavnerpressen efter en begravelsesprædiken over 49 druknede fiskere. Avisen flyttede senere til København, og i 1936 blev forbindelsen til Indre Mission brudt. Samtidig med bruddet blev det almene nyhedsstof opprioriteret.

Kristeligt Dagblad tilstræber en meget sober nyhedsdækning, hvor man også går bag om nyhederne og ser på meningen med det hele. Det er den avis, der skriver mest om tro, etik og eksistentielle spørgsmål. Kristeligt Dagblad lægger også spalteplads til etiske debatter og kulturstof, hvor ikke mindst bøger har en fremtrædende plads. Selvom internettet har gjort et stort indhug i de fleste avisers oplag, så er det lykkedes Kristeligt Dagblad at øge oplaget hvert eneste år siden 1994.

Prøv gratis i 4 uger